Anlægsgartner Svendborg

Pleje af grønne områder

Et godt resultat

Vi ved at et godt resultat starter med en seriøs rådgivning.

Derfor starter vi altid med at klarlægge kundens ønsker og behov. Derefter rådgiver vi omkring den kommende pleje.
Vi udfører altid vedligeholdelses opgaver i tæt dialog med kunden. Kunden definerer plejen og den standard der ønskes for området.

For mindre plejeopgaver rådgiver vi normalt på baggrund af en grunddig visuel gennemgang af området. Derefter aftales den ønskede pleje som den enkelte kunde ønsker.
For større plejeopgaver udarbejdes oftest en plejeplan med en kvalitetsbeskrivelse for drift af grønne områder. Kvalitetsbeskrivelsen udarbejdes i samarbejde med kunden evt. på baggrund af en arealregistrering, illustreret kortmateriale og tilhørende plejebeskrivelser.

Til den praktiske udførsel af plejen, ankommer faglærte anlægsgartnere der medbringer effektive redskaber og maskiner. Vores mange årige erfaring gør at
vi anvender metoder & tekniker til at opnå den høje standard på en effektiv måde og ikke mindst til en konkurrencedygtig pris.

Vi varetager vedligeholdelse og pleje af alle typer grønne områder. Oftest på baggrund af et skriftligt tilbud til en fast pris. På den måde opnår kunden en opgave som bliver udført fagligt efter bogen, til en fast aftalt pris.

Vi ligger alle kræfterne i for at vores arbejdsopgaver udføres på højt fagligt niveau. Til glæde og gavn for alle dem som dagligt benytter og betragter haveanlægget.

Projekter

Seneste projekter med xxx

Lorem ipsum

dolor sit amet, consectetur 

Læs mere

Lorem ipsum

dolor sit amet, consectetur 

Læs mere

Lorem ipsum

dolor sit amet, consectetur 

Læs mere