Anlægsgartner Svendborg

Træpleje

Mange steder er træer og buske vokset sig for store og har fået en dimension som ikke passer ind i miljøet. Træer kan have haft dårlige vækstbetingelser eller rammes af sygdom og efterfølgende visne hen eller gå helt ud.

Træer og buske beskæres jævnligt for, at opretholde en sund vækstform. vildskud, syge og beskadigede grene skæres bort. trækroner tyndes ud og frugttræer beskæres mest af hensyn til kommende udbytte.

Planters immunforsvar er simpelt opbygget. Den rigtige træpleje kan i et tidligt stadie rede en plante fra at mistrives eller gå helt ud

Det optimale beskærings tidspunkt er forskelligt fra plante til plante. Nogle planter bør beskæres i slutningen af september, andre beskæres bedst om foråret. Mange frugttræer kræver en speciel beskærings metode og en bestemt bestøver for at give udbytte. Andre planter er næringskrævende eller klarer sig bedst i skygge.

Vi er vant til at beskære, fælde, klippe og styne træer. vi griber opgaven rigtigt an fra starten. Vi kører grenene væk og stubfræser rødder og træstubbe. Vi har stor erfaring indenfor træfældning og beskæring, og hjælper gerne med langsigtet pleje af træer og øvrige beplantninger.

Projekter

Seneste projekter med xxx

Lorem ipsum

dolor sit amet, consectetur 

Læs mere

Lorem ipsum

dolor sit amet, consectetur 

Læs mere

Lorem ipsum

dolor sit amet, consectetur 

Læs mere