Anlægsgartner Svendborg

Taghave og grønt tag

Erfaring og grundighed

En taghave er en unik mulighed for at udnytte naturens ressourcer til at skabe et smukt visuelt udtryk og optimere isoleringen på en miljøbevidst måde.​

Der er mange fordele ved grønne tage: De beskytter det underliggende tagpap, så taget holder længere. Det isolerer mod trafikstøj og holder på varmen. Den grønne flade opsuger regnvand og aflaster dermed kloaksystemet. Desuden nedsættes CO2 udledningen. Blandt andet derfor må grønne tage siges at være en gevinst for klimaet. At det så ovenikøbet er en fryd for øjet er blot en understregning af, at et grønt tag er en optimal løsning.

Vi har udviklet et tæt samarbejde med leverandører af vækstmedie, planteskoler og leverandører af taghave opbygninger. Vi holder os ajour med udviklingen og har samlet alt vores erfaringen fra tidligere opgaver, hvilket gør at vi er i stand til at rådgive vores kunder om den mest optimale løsning.

Uanset om du ønsker planter, sedum urter eller græs på taget har vi den rette løsning til dig. Kontakt os for en uforpligtende snak om bæredygtige løsninger tilpasset dine behov.

Projekter

Seneste projekter med xxx

Lorem ipsum

dolor sit amet, consectetur 

Læs mere

Lorem ipsum

dolor sit amet, consectetur 

Læs mere

Lorem ipsum

dolor sit amet, consectetur 

Læs mere