Anlægsgartner Svendborg

Morten Guldager Kaas

Morten Guldager Kaas er uddannet på Beder Gartnerskole i 1999. Morten har i mange år drevet den selvstændige anlægsgartner virksomhed Anlægsgartner Kaas, hvor han især har udført god gammeldags anlægsgartnerarbejde og brolægning. Morten har primært beskæftiget sig inden for stensætning (stendiger), Brostensarbejder, Flisebelægninger, Havnebassiner. Morten er kendetegnet ved at han er hurtig og grundig og afleverer et flot finish. Samtidig få han ros for detaljeret at oplyse kunderne om arbejdsprocessen og derefter opfylder kundernes individuelle behov.

Stine Mørch Jensen

Stine Mørch Jensen, faglært Anlægsgartner på Kold Kollage i 2018. Stine har gennem årene suget erfaring til sig fra sine stillinger hos Ok Nygård og Hede Danmark. Stine har et udvidet kendskab til Planter og planternes individuelle vækstbetingelser Både hvad angår beskæring, ukrudtsbekæmpelse uden brug af kemi, Biodiversitet. etablering og pleje af græsplæner. Stine er utrolig vellidt hos vores kunder der ønsker en høj standard og hun er altid klar på at vejlede så kunden opnår det resultat, som ønskes.

Anders Michael Møller

Anders Michael Møller er oprindelig uddannet Skibsbygger og senere tillært gartner. Gennem de sidste mange år har Anders opbygget en stor erfaring inden for beskæring, rydning af beplantning, fældningsopgaver og stubfræsning. Andes har Plejet firmaets vinmark medgødskning og beskæring af vinstokke. Anders`s speciale er trækonstruktioner som f. eks træterrasser, raftehegn og plankeværk. Han er grundig og hurtig men vigtigst så stræber efter at opnå det allerbedste resultat.

Anders Mikkelmann

Anders Mikkelmann er uddannet Anlægsgartnertekniker fra Slagelse Tekniske Akademi. Gennem sin ansættelse hos Havearkitekt (Landskabsarkitekt) Poul Pedersen, har Anders oparbejdet stor erfaring i etablering og pleje af alle former for haveanlæg. Især, hvad angår Jordbundsanalyser, dimensionering af bæredygtig bund under fremtidige befæstelser, vejledning om udførelse af praktisk arbejde. Samtidig har han videreuddannet sig som græsspecialist. Og hans mange år i branchen gør at han virksomheden kan levere den bedste kvalitet fra vores leverandører til en ganske fornuftig pris.